Thread Number: 16380
Hoover WindTunnel Motor
[Down to Last]

Vacuumland's exclusive eBay Watch:
scroll >>> for more items
Post# 174865   3/25/2012 at 23:23 (2,925 days old) by bimmer740 (Long Island, New York)        

bimmer740's profile picture
I disassembled an older non-self-propelled Hoover WindTunnel several months ago so that I could clean, disinfect the entire machine, and get rid of the old dog smell. I took pictures along the way while I took it apart but I forgot to take one of the most important part, the motor. There are three wires that connect to the motor and I only know where one of these wire connects. Does anyone know how to properly attach the wires to the motor? This machine is more than ten years old and the model # is U5433-900. Its been sitting in my basement partially assembled for a while and I'd like to get it back in working order. Any help is greatly appreciated!




Forum Index:       Other Forums:                      



Comes to the Rescue!

Woops, Time to Check the Bag!!!
Either you need to change your vacuum bag or you forgot to LOG-IN?

Discuss-O-MAT Log-In



New Members
Click Here To Sign Up.



                     


automaticwasher.org home
Discuss-o-Mat Forums
Vintage Brochures, Service and Owners Manuals
Fun Vintage Washer Ephemera
See It Wash!
Video Downloads
Audio Downloads
Picture of the Day
Patent of the Day
Photos of our Collections
The Old Aberdeen Farm
Vintage Service Manuals
Vintage washer/dryer/dishwasher to sell?
Technical/service questions?
Looking for Parts?
Website related questions?
Digital Millennium Copyright Act Policy
Our Privacy Policy