Thread Number: 35476  /  Tag: Recent Vacuum Cleaners from past 20 years
Sentria
[Down to Last]

Vacuumland's exclusive eBay Watch:
scroll >>> for more items
Post# 381327   11/14/2017 at 19:23 (222 days old) by Lesinutah (Utah)        

lesinutah's profile picture
I have 2 sentrias. I took apart replaced fan replaced roller belt bag hose. When I put back together I didn't seal fan case or glue white plastic piece next to emptor. Both vacuum cleaners turn on and both have the motor on high speed. I was wondering if you had any ideas for me.




Post# 381355 , Reply# 1   11/15/2017 at 02:02 (221 days old) by Ultralux88 (Denver, Colorado)        

ultralux88's profile picture
Check the area around the safety switch, make sure you donít have anything caught there.

Personally I donít care to remove the front fan housing on any G series Kirby, I always get to the fan by taking the motor out. Iím sure I must be a glutton for punishment or something to do that, or I just loathe dealing with the sealant on the fan case...


Post# 381379 , Reply# 2   11/15/2017 at 16:06 (221 days old) by Lesinutah (Utah)        
Hey

lesinutah's profile picture
The belt lifter screw was misplaced and replacement screw was rubbing shaft. Just need right screw and washer and it's running fine now.




Forum Index:       Other Forums:                      



Comes to the Rescue!

Woops, Time to Check the Bag!!!
Either you need to change your vacuum bag or you forgot to LOG-IN?

Discuss-O-MAT Log-In



New Members
Click Here To Sign Up.



                     


Vacuumland home
Discuss-o-Vac Forums
Vintage Brochures, Service and Owners Manuals
Today's Vacuum of the Day
Photos of our Collections
Vintage Vacuum Cleaner to sell?
Technical/service questions?
Looking for Parts?
Website related questions?
Digital Millennium Copyright Act Policy
Our Privacy Policy