Thread Number: 42126  /  Tag: Web Site Related Posts
HTTPS Link Problems When Updating Profile
[Down to Last]

Vacuumland's exclusive eBay Watch:
scroll >>> for more items
Post# 444020   7/20/2021 at 20:14 (443 days old) by KirbyClassicIII (Milwaukie, Oregon)        

kirbyclassiciii's profile picture
For Robert (unimatic1140),

If I try to update the link to a certain site within my profile details to HTTPS, for example:

web.archive.org/web/201306060554...

it will come back instead as:
https//web.archive.org/web/20130606055410/www.1377731.com/kirby/...
ignoring the colon (:) symbol, thus causing a "Site Not Found" error when clicked. But if I add two colons (::) the link feature will then be non-functional.

Please fix this,


Ben


Post# 444089 , Reply# 1   7/23/2021 at 08:27 (441 days old) by Unimatic1140 (Minneapolis)        

unimatic1140's profile picture
That link is screwy the way the Wayback machine designed it, it causing my link converter to not translate it properly. When I have time when I'm not so busy at work I'll look into that bug.

Post# 444097 , Reply# 2   7/23/2021 at 15:00 (440 days old) by KirbyClassicIII (Milwaukie, Oregon)        
Unimatic1140

kirbyclassiciii's profile picture
Robert,

Thank you!

~Ben



Forum Index:       Other Forums:                      



Comes to the Rescue!

Woops, Time to Check the Bag!!!
Either you need to change your vacuum bag or you forgot to LOG-IN?

Discuss-O-MAT Log-In



New Members
Click Here To Sign Up.



                     


automaticwasher.org home
Discuss-o-Mat Forums
Vintage Brochures, Service and Owners Manuals
Fun Vintage Washer Ephemera
See It Wash!
Video Downloads
Audio Downloads
Picture of the Day
Patent of the Day
Photos of our Collections
The Old Aberdeen Farm
Vintage Service Manuals
Vintage washer/dryer/dishwasher to sell?
Technical/service questions?
Looking for Parts?
Website related questions?
Digital Millennium Copyright Act Policy
Our Privacy Policy