Thread Number: 36162  /  Tag: Web Site Related Posts
Is anyone else having issues?
[Down to Last]

Vacuumland's exclusive eBay Watch:
scroll >>> for more items
Post# 387740   3/10/2018 at 21:55 (222 days old) by Electroluxxxx (Syracuse, NY )        

electroluxxxx's profile picture
I keep trying to scroll through the threads and keep getting adverts such as the one pictured below.

  View Full Size



Post# 387756 , Reply# 1   3/11/2018 at 09:19 (222 days old) by vacuumlad1650 (Chicago Suburbs)        

vacuumlad1650's profile picture
I have not seen one on the forum, but I get them on Facebook almost every day. I've been told it's a virus/scam but I'm not sure. I just exit out of it.

Post# 387767 , Reply# 2   3/11/2018 at 12:19 (222 days old) by fan-of-fans (USA)        

fan-of-fans's profile picture
I used to get them on other websites, but not on here. Usually if it comes up I assume it's a virus or something on the website and I keep clicking the back button to get out.

Post# 387786 , Reply# 3   3/11/2018 at 18:41 (222 days old) by cuffs054 (monticello, ga)        

Oh, those kind of issues. Boy, that saved me a lot of typing.


Post# 387791 , Reply# 4   3/11/2018 at 20:07 (221 days old) by electroluxxxx (Syracuse, NY )        

electroluxxxx's profile picture
what is funny is that it happens on my phone but not the computer. must be the mobile site.

Post# 387804 , Reply# 5   3/12/2018 at 02:13 (221 days old) by Real1shep (Walla Walla, WA)        

Download the free version of MalewareBytes. Run it a couple of times and let it quarantine anything it finds. 

 

You've got something in your phone.....

 

Kevin

 

 


Post# 387831 , Reply# 6   3/12/2018 at 10:56 (221 days old) by Electroluxxxx (Syracuse, NY )        

electroluxxxx's profile picture
I donít believe itís the phone... I have an iPhone and have no issues with any other site but this one. I have also noticed that the amount of ads have also increased.

Post# 387837 , Reply# 7   3/12/2018 at 11:28 (221 days old) by suckolux (Yuba City, CA)        

suckolux's profile picture
I seem to have slow loading for weeks.

Post# 387843 , Reply# 8   3/12/2018 at 11:40 (221 days old) by Unimatic1140 (Minneapolis)        

unimatic1140's profile picture
Now that's odd, I've never gotten that "Congratulations" ad on aw or Vaccumland on, however I have seen it that exact ad (and it's annoying for sure) on my iPhone come up on the Minneapolis Star-Tribune newspaper website as well as the WeatherUndergound.

I'm thinking it's an Apple iPhone IOS issue. It's never happened on my desktop or laptop computers, only my iPhone.

Google is pushing through more ads on certain pages I do know that for sure. Upgraded users don't get ads at all, so it's a non-issue for them.

If anyone knows more about that iPhone "Congratulations" ad, please let me know.

Update I did just find this...
www.wcpo.com/money/consumer/dont-...

and this...

www.rollcall.com/news/pol...

and this...
discussions.apple.com/thread/821...

It seems like there is a lot of people with this same issue out there on their iPhone. How annoying!


Post# 387845 , Reply# 9   3/12/2018 at 11:42 (221 days old) by suckolux (Yuba City, CA)        

suckolux's profile picture
Thanks Robert!

Post# 388283 , Reply# 10   3/17/2018 at 01:39 (216 days old) by KirbyClassicIII (Milwaukie, Oregon)        

kirbyclassiciii's profile picture
I am not having such issues on this site that you guys are facing... the AdBlock Plus extension seems to help me avoid these suspicious ads.

~Ben


Post# 388295 , Reply# 11   3/17/2018 at 07:47 (216 days old) by fan-of-fans (USA)        

fan-of-fans's profile picture
I don't think it's an iPhone only issue because I have a Samsung Android phone and got it too but not on here or the washer site. I used to get another one that was similar but was said virus warning and my phone made an awful beeping sound and I had to keep hitting the back button to get out.

I have been having more ads on here lately on my phone, never saw them before. But I'm not an upgraded member.


Post# 388397 , Reply# 12   3/17/2018 at 23:59 (215 days old) by Electroluxxxx (Syracuse, NY )        

electroluxxxx's profile picture
Itís weird because it only happens for me on here... I just downloaded google chrome on my iPhone and all seems ok so far so it might just be in safari. But then again I use safari and chrome on my MacBook Pro and all has been fine there so I really donít know.


Post# 388593 , Reply# 13   3/20/2018 at 13:33 (213 days old) by niclonnic (Bonney Lake, WA)        

niclonnic's profile picture
This has also happened to me! Last night, I was scrolling through the threads using Safari on my iPhone 6s Plus when it happened.

  View Full Size



Forum Index:       Other Forums:                      



Comes to the Rescue!

Woops, Time to Check the Bag!!!
Either you need to change your vacuum bag or you forgot to LOG-IN?

Discuss-O-MAT Log-In



New Members
Click Here To Sign Up.



                     


automaticwasher.org home
Discuss-o-Mat Forums
Vintage Brochures, Service and Owners Manuals
Fun Vintage Washer Ephemera
See It Wash!
Video Downloads
Audio Downloads
Picture of the Day
Patent of the Day
Photos of our Collections
The Old Aberdeen Farm
Vintage Service Manuals
Vintage washer/dryer/dishwasher to sell?
Technical/service questions?
Looking for Parts?
Website related questions?
Digital Millennium Copyright Act Policy
Our Privacy Policy